Αποστολή προϊόντων

Παράδοση στην Κύπρο

Αποστολή με συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία Courier, σε 1 – 30 ημερολογιακές ημέρες (εκτός αν διαφορετικά αναφέρεται), ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με επιβάρυνση 5€, και δωρεάν για αγορές πέραν των €30 

Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το καταστήμα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην εξέλιξη παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο Τιμολόγηση Παραγγελίας και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής Παραλαβή από το κατάστημα.

Για παραλαβή από κατάστημα ΑCS (Door To Door  - D2D) : Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων αξίας 30 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 5 €.

Για κατ οίκον παραδόσεις: Το κόστος είναι 5 € ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας και αφορά παγκύπρια αποστολή .
Εξαιρούνται παραγγελίες με ογκώδη ή βαριά προϊόντα. Για το κόστος αποστολής των εν λόγω παραγγελιών θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά πριν την αποστολή τους.

Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή. Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Εφόσον δηλώσετε κινητό τηλέφωνο κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε επίσης sms που θα σας ενημερώνει πως η παραγγελία σας βρίσκεται στο ΑCS point από όπου έχετε επιλέξει να την παραλάβετε. Για περιοχές που δεν καλύπτουμε μπορεί να γίνει αποστολή μέσω courier. Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής γίνονται με χρέωση του πελάτη.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της και μπορείτε να βλέπετε τα στάδια διεκπεραίωσης στη σελίδα εξέλιξη παραγγελίας. Αν υπάρξει καποιο προβλημα θα επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί σας.

Έξοδα Αποστολής

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για αγορές αξίας 30€ και άνω.                  

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά και αντικαταβολή, ισχύουν έξοδα συναλλαγής  πλέον των εξόδων μεταφοράς.                                 

Στην περίπτωση πληρωμής με paypal, ισχύουν έξοδα συναλλαγής  πλέον των εξόδων μεταφοράς.

Παράδοση των προϊόντων και κίνδυνος χειροτέρευσής τους 

Από το χρόνο παράδοσης του παραγγελθέντος προϊόντος εκ μέρους της Α&Μ Lagoudes LTD στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, η ετερεια δεν ευθύνεται για την τυχαία καταστροφή των προϊόντων.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός Κυπρου και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορική. Η Α&Μ Lagoudes LTD διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορικής εταιρίας, μετά την παραγγελία των προϊόντων σας. Αν η περιοχή που βρίσκεστε, θεωρείται από την μεταφορική εταιρία δυσπρόσιτη, το δέμα  θα παραδοθεί στο πλησιέστερο σε σας σημείο της εκάστοτε courier ή μεταφορικής απο οπου και θα παραλάβετε. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Επίσης, η Α&Μ Lagoudes LTD δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστέρηση παραδόσεως, καταστροφή ή χειροτέρευση των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους από οποιαδήποτε εταιρία ταχυμεταφορών.

Copyright 2024 - kangarucci.cy All rights reserved
Powered by Wefia